Груша Яблунівська – зимовий високорослий український сорт, скороплідний. Плоди великі, смачні, добре зберігаються до січня, а в льоху або холодильнику - до березня. Відрізняється високими смаковими якостями та стійкістю до зим в Україні.
Опис сорту груші Яблунівська та основні характеристики:
- плоди великі, широкогрушоподібної форми, шийка виражена слабо, в середньому близько 200 г, в окремі - до 250 г;
- м'якуш білий або злегка кремовий, маслянистий, без схильності до грануляції;
- смак збалансований, кисло-солодкий; оцінка дегустаторів – висока;
- саджанець сильнорослий, формує широкопірамідальну крону;
- скороплідний сорт, що починає давати врожай на 4-5 рік;
- плоди готові до збирання наприкінці вересня, можуть лежати за кімнатної температури;
- дозарюються і набувають максимально гарного смаку – до січня;
- стійкість до морозів - до -28 ° С;
- більшість сортових груш у перші 2-3 роки ростуть повільно, через особливості кореневої системи, це нормально, забезпечте їх гарним доглядом та регулярним поливом.
Груша Яблунівська – надійний український сорт, толерантний до хвороб та умов вирощування.
Саджанці Груша Яблунівська
Дзвоніть по тел +38 (096) 056-82-62
- Модель: Груша Яблунивская
- Немає в наявності
-
100грн.